• MAANDAG T/M ZATERDAG 9:00 - 18:00 UUR | ZONDAG GESLOTEN
  • NOBELWEG 14 & 16, 3899 BN ZEEWOLDE
  • 06-49883748

AUTO OCCASION? AUTOCENTRUM ZEEWOLDE

Beschikbaar 0

Waarom zou je een auto kopen bij Autocentrum Zeewolde?

De aanschaf van een nieuwe auto is iets waar vaak naar wordt uitgekeken. Dan wil je natuurlijk niet dat de auto tegenvalt of achteraf problemen geeft. Wij hebben een divers aanbod in jong gebruikte auto’s. Door de jaren heen hebben wij een groot netwerk van inkooppunten zowel in Nederland als daarbuiten.

Checklist
Voordat de auto’s te koop wordt aangeboden kijken wij ze zorgvuldig na. Dit wordt onder andere gedaan door een checklist. Deze kunt u voor de koop inzien. Daarmee geven wij transparant de staat van de auto aan. Zoals de staat van de banden en remmen.

Auto financiering
Ook al bieden wij u de beste deal aan, is het mogelijk het bedrag in termijnen te betalen. U kunt bij ons de auto financieren of leasen tegen gunstige prijzen.

Zoekopdracht naar een auto plaatsen.


Aangezien er veel verschillende auto’s zijn en wij helaas niet alle type auto’s op voorraad kunnen hebben is het mogelijk een zoekopdracht bij ons te plaatsen, zodat wij uw droomauto kunnen opzoeken zonder dat het u tijd kost.

Auto Importeren
Wij hebben een uitgebreid netwerk in zowel Nederland als daarbuiten. Het importeren van een jong gebruikte auto uit onder andere Duitsland kan een interessante besparing opleveren. Daarnaast zijn auto’s in Duitsland vaak vollediger uitgerust en is het aanbod vele malen groter dan in Nederland, waardoor u sneller vindt wat u zoekt.

Uiteraard ontzorgen wij u als koper door de hele procedure van het importeren van de auto te faciliteren. Inruilen van uw huidige auto is geen enkel probleem. Wij bieden een marktcomforme prijs voor uw oude auto.

HET ADRES VOOR UW AUTO!

Inkoop en verkoop

Naast verkoop van occasions, kopen we ook auto’s in.

Reparatie en onderhoud

Wij zorgen er voor dat uw auto in perfecte conditie blijft. U kunt bij ons terecht voor bijna alle auto merken.

Schadeherstel en spuitwerk

Ook voor het herstellen van schade aan uw auto, of herstel spuitwerk kunt u bij ons terecht.

Import van gebruikte auto's

Wij importeren ook auto’s uit andere EU landen. Plaats een zoekopdracht en wij vinden uw droomauto.