• MAANDAG T/M ZATERDAG 9:00 - 18:00 UUR | ZONDAG GESLOTEN
  • NOBELWEG 14 & 16, 3899 BN ZEEWOLDE
  • 06-49883748

AUTO ONDERHOUD ? AUTOCENTRUM ZEEWOLDE

Onderhoud aan uw auto nodig?

Plan snel uw onderhoudsbeurt in of vraag een vrijblijvende offerte aan! Bij ons wordt u snel en vakkundig geholpen.

Een eigen auto rijden is iets om trots en zuinig op te zijn. Naast dat u van a naar b rijdt en hem zo nu en dan wast, hoort daarbij ook het reguliere onderhoud, olie, filters, banden en remmen vervangen. Hiervoor bent u bij ons aan het goede adres.

Wij zijn de specialist van uw auto en geven hem de technische aandacht die hij nodig heeft. Het reguliere onderhoud personaliseren wij naar uw rij-eigenschappen en wensen. Dit bespaart kosten en komt ten goede van de levensduur van de auto. Mocht u net een andere auto gekocht hebben (natuurlijk het liefst bij ons) of een nieuwe caravan, maar zit er geen trekhaak onder de auto? Dan kunnen wij deze voor u onder uw auto zetten net zoals andere accessoires zoals achteruitrijcamera, radio, of een carkit. Helaas heeft uw auto af en toe ook een reparatie nodig. Dit is natuurlijk niet iets waar u op zit te wachten, maar het is dan wel zo prettig als er dan een vakbekwaam persoon naar kijkt die u weer snel op weg helpt. En u tijdens de reparatie op de hoogte houdt. Wij zijn de specialist van uw auto en staan altijd voor u klaar.

Wij kunnen het volgende onderhoud voor u verzorgen:

– Zomer wintercheck
– Onderhoud
– Reparaties
– Monteren van accessoires
– Autobanden zomer en winter
– Diagnose uitlezen en resten

Voornaam*

Achternaam*

E-mail*

Telefoonnummer

 
OpmerkingWAAROM VOOR ONS KIEZEN

Autocentrum Zeewolde, uw adres voor de auto! Wat is nou makkelijker dan alles onder één dak. Één aanspreekpunt als het aankomt op uw auto. Wij zijn vakbekwaam en doen ons werk met veel plezier. Alles in eigen beheer om de kwaliteit te waarborgen!

Inkoop en verkoop
Reparatie en onderhoud
Schadeherstel en spuitwerk
Importeren van auto's